Over Gugulethu Hlela


Welkom bij House of Hlela Royal Wines. Wij zijn een Boutique wijnmakerij van authentieke Zuid-Afrikaanse wijn. Mijn naam is Gugulethu (met mijn man op de foto), wat "Schat" betekent in het Nederlands. Gevestigd in Nederland, ben ik de officiële vertegenwoordiger in Europa voor de wijnmerken Bukhosi ("Koninklijk") en Delisa ("Voldaan"), eigendom van mijn tante H.K.H. Prinses Ntombifuthi Zulu. Daarnaast kunt u ook genieten van ons nieuwe jonge hippe merk LeSizwe en de adelijke Zulu Contessa.

Als dochter van een Zulu prinses, en als achter-achter-achternicht van 👑 Z.M. Koning Shaka Zulu, beschouw ik het als een prachtige gelegenheid om ons erfgoed en passie van de Zuid-Afrikaanse wijntradities te presenteren. Na tientallen jaren woonachtig te zijn geweest in Engeland en delen van Afrika, heeft mijn tante haar smaak en liefde voor wijn ontwikkeld. Zo'n 30 jaar geleden keerde ze terug naar haar geboortegrond en ontwikkelde haar eigen wijnmerk, Delisa en Bukhosi. Samen met haar dochter Thandiwe, die LeSizwe op de markt brengt, hebben wij met z'n drieen de handen ineen geslagen om een sterk family bedrijf met vrouwen in wijn te ontwikkelen. Samen beheren wij de Boutique Winery "Groot Droom Royal Farm" in de West Kaap. De eerste en enige Koninklijke Zulu wijnboerderij in Zuid Afrika, volledig in eigendom en beheer door vrouwen! Zo verbinden wij, drie generaties vrouwen, de "oude en de nieuwe wereld", jong en oud, in een avontuur met heerlijke wijnen!

Ik nodig u van harte uit om onze selectie van hoogwaardige wijnen te ontdekken. Zorgvuldig uitgekozen en gemaakt van druiven met de hoogste kwaliteit.

Of u nu een ervaren wijnkenner bent of gewoon iets nieuws wilt proberen, wij staan klaar om u persoonlijk te bedienen met de beste wijnen die Zuid Afrika u kan bieden!

Volg ons op Instagram voor ons laatste nieuws en updates.

Contact us

📞+31(0)852031333

🕒Monday, Tuesday, Thursday, and Friday: 10:00 -16:00 hr

[WEBWINKELKEURWIDGET]

 

© 2023 - 2024 Hlela Royal Wines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.