Verantwoord alcoholgebruik

Als wijnhuis geloven we in het belang van verantwoord alcoholgebruik. Alcohol kan deel uitmaken van een gezonde en plezierige levensstijl, maar het is essentieel om het met mate te consumeren en prioriteit te geven aan uw veiligheid en welzijn. Hier zijn enkele tips voor verantwoord alcoholgebruik:

  1. Geen alcoholgebruik voor 18 jaar: Het is illegaal om alcohol te verkopen aan iemand onder de 18 jaar en we raden alcoholgebruik door minderjarigen ten strengste af. Drinken op jonge leeftijd kan leiden tot negatieve gevolgen, zoals een verminderde hersenontwikkeling, een verhoogd risico op ongelukken en alcoholverslaving.

  2. Ken uw grenzen: Het is cruciaal om uw tolerantie voor alcohol te begrijpen en een limiet te stellen aan de hoeveelheid die u consumeert. Deze limiet kan variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals leeftijd, gewicht, geslacht en medicatie. Houdt uzelf goed in de gaten en vermijd drankmisbruik.

  3. Eet voor het drinken: Het consumeren van alcohol op een lege maag kan leiden tot snellere opname en bedwelming. Eten voor het drinken kan de opname van alcohol vertragen en voorkomen dat u te bedwelmd raakt.

  4. Blijf gehydrateerd: Alcohol kan je lichaam uitdrogen, wat leidt tot onaangename symptomen zoals hoofdpijn en misselijkheid. Het drinken van water tussen alcoholische dranken door kan u helpen gehydrateerd te blijven en deze symptomen te voorkomen.

  5. Niet drinken en rijden: Het is nooit veilig om onder invloed van alcohol te rijden! Zorg altijd voor een aangewezen chauffeur, de BOB, of maak gebruik het openbaar vervoer / taxi om veilig thuis te komen.

  6. Let op bij zwangerschap: Bent u zwanger? Of doet u aan gezinsplanning? Dan raden wij het ten strengste af om alcohol te nuttigen. Het ongeboren kind kan zeer ernstige nadelen ondervinden als u alcohol nuttigd. Kijk voor meer informatie op https://www.trimbos.nl/kennis/alcohol/alcohol-en-zwangerschap/.

We zijn toegewijd aan het bevorderen van verantwoord alcoholgebruik in onze wijnmakerij. We dringen er bij onze klanten op aan om met mate van onze producten te genieten en prioriteit te geven aan hun veiligheid en welzijn.

Contact us

📞+31(0)852031333

🕒Monday, Tuesday, Thursday, and Friday: 10:00 -16:00 hr

[WEBWINKELKEURWIDGET]

 

© 2023 - 2024 Hlela Royal Wines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.