Herroepingsrecht & Klachten

Wat betreft ons retourbeleid voor wijn, willen we ervoor zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. U heeft het recht om af te zien van uw aankoop binnen 14 dagen na ontvangst van onze producten, zonder opgaaf van reden. 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen, nadat u ons heeft geinformeerd, om uw product retour te sturen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus voorzichtig en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour en ontvangst in goede orde, krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Dit gebeurd met hetzelfde betaalmiddel zoals u heeft betaald. U heeft bijvoorbeeld per bank betaald, dan krijgt u de aankoop ook per bank teruggestort. Enkel de kosten voor retour van uw verzendadres naar onze webwinkel zijn voor  uw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa  € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hlelaroyalwines.nl. 

LET OP: Wij kunnen alleen retourzendingen accepteren voor ongeopende flessen met intacte verzegeling. Als de fles eenmaal is geopend of de verzegeling is verbroken, kunnen wij de retourzending niet accepteren!

Bekijk ons volledige retourbeleid op onze website of neem contact met ons op als u vragen heeft.

Bij House of Hlela doen we er alles aan om u de best mogelijke service te bieden en ervoor te zorgen dat u als klant tevreden bent met uw aankopen. We hopen dat ons retourbeleid u helpt om met een gerust hart bij ons te winkelen.

Om het herroepingsproces van een overeenkomst te vergemakkelijken, hebben we een standaardformulier dat kan worden gebruikt om ons op de hoogte te stellen van uw beslissing om een product te retourneren of een dienst te annuleren. Vul dit formulier in en stuur het aan ons terug als u gebruik wilt maken van uw recht om de overeenkomst te herroepen.

Modelformulier voor herroeping (Dit formulier alleen invullen en terugsturen als u de overeenkomst wilt herroepen)

  • Aan: Hlela Royal Wines Fascinatio Boulevard 708 2909 VA Capelle aan den IJssel info@hlelaroyalwines.nl

  • Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mee dat ik/wij* onze overeenkomst met betrekking tot de verkoop van de volgende producten herroep/herroepen*: [aanduiding product]*

  • Besteld op*/Ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]

  • [Naam consument(en)]

  • [Adres consument(en)]

  • [Handtekening consument(en)] (alleen als dit formulier op papier wordt ingediend)

  • [Datum]

*Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

Download het bestand.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Wij begrijpen dat een product soms beschadigd kan raken tijdens de verzending, of dat er andere problemen met het product zijn waar u geen controle over heeft. Als dit het geval is, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice en we zullen samen met u naar een bevredigende oplossing zoeken. U kunt dit doen door uw klacht eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@hlelaroyalwines.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Contact us

📞+31(0)852031333

🕒Monday, Tuesday, Thursday, and Friday: 10:00 -16:00 hr

[WEBWINKELKEURWIDGET]

 

© 2023 - 2024 Hlela Royal Wines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.