SAWIS-certificering

Al onze wijnen zijn SAWIS gecertificeerd. Maar wat houdt dat precies in?

SAWIS staat voor South African Wine Industry Information & Systems. Het is een regelgevende instantie die toezicht houdt op de wijnindustrie in Zuid-Afrika. SAWIS is opgericht om de integriteit van de wijnindustrie te behouden, nauwkeurige informatie te verstrekken en ervoor te zorgen dat wijnen voldoen aan internationale normen.

Onze wijnen zijn gecertificeerd door SAWIS, wat betekent dat ze strenge tests en analyses hebben ondergaan om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. SAWIS-certificering omvat elk aspect van het wijnproductieproces, van de druiven die worden gebruikt om de wijn te maken tot het bottelen en etiketteren.

Wanneer u als klant een SAWIS-gecertificeerde wijn koopt, kunt u er zeker van zijn dat de wijn is gemaakt met druiven van de hoogste kwaliteit en dat deze is geproduceerd en gebotteld volgens de hoogste internationale normen. De SAWIS-certificering geeft u de gemoedsrust dat de wijn die u drinkt van de hoogste kwaliteit is.

OVP-certificering (Old Vine Project)


Naast onze SAWIS-certificering kunnen we met trots zeggen dat onze Chenin Blanc ook OVP-gecertificeerd is (Certified Heritage Vines). De OVP-certificering is een ander kwaliteitsborgingsprogramma dat is opgezet door de Zuid-Afrikaanse wijnindustrie om de authenticiteit en kwaliteit van onze Chenin Blanc-wijnen te waarborgen.

OVP staat voor Old Vine Project, een non-profitorganisatie die oude wijngaarden in Zuid-Afrika promoot en aandacht geeft. De OVP-certificering wordt toegekend aan wijnen gemaakt van wijnstokken die minimaal 35 jaar oud zijn en geregistreerd zijn bij de organisatie.

Onze Chenin Blanc is gecertificeerd door OVP, wat betekent dat de druiven die worden gebruikt om deze wijn te maken, zijn geteeld in oude wijngaarden die minstens 35 jaar oud zijn. Deze oude wijnstokken hebben diepere wortelsystemen en produceren lagere druivenopbrengsten, wat resulteert in wijnen die meer geconcentreerd zijn in smaak en karakter.

De OVP-certificering biedt consumenten ook de garantie dat de wijn die ze kopen is gemaakt van druiven van de hoogste kwaliteit en afkomstig is van oude wijngaarden. Deze certificering is een indicatie van de passie en inzet die we hebben voor het produceren van wijnen van de hoogste kwaliteit.

Contact us

📞+31(0)852031333

🕒Monday, Tuesday, Thursday, and Friday: 10:00 -16:00 hr

[WEBWINKELKEURWIDGET]

 

© 2023 - 2024 Hlela Royal Wines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.